headerphoto

Lucreaza cu profesionistii!

metal

Suntem specializati in colectarea deseurilor metalice, autorizati de Ministerul Mediului. Stam la dispozitia persoanelor fizice si juridice care doresc sa comercializeze deseuri metalice sau pur si simplu sa se debaraseze de acestea.

Colectam urmatoarele grupe de deseuri metalice:

Deseuri feroase

  • deseuri de fier si fonta

Deseuri neferoase

  • deseuri de aluminiu
  • deseuri de cupru
  • deseuri de bronz
  • deseuri de plumb
  • deseuri de inox

NOU: Am devenit COLECTORI AUTORIZATI pentru Programul "Rabla" (Programul de stimulare a innoirii Parcului national auto)

Ce fel de produse pot sa aduc la Core Mataliat?

Poti sa aduci la noi spre reciclare orice produse din metal, piese vechi, tabla, resturi rezultate in urma proceselor de productie, profile tamplarie, span, doze metalice, folii si ambalaje alimentare din aluminiu, conserve, capace de borcane, tuburi de spray, diverse tipuri de cutii etc. Le vom primi cu placere, iar dumneavoastra veti primi un pret avantajos pentru ele deoarece unele metale sunt foarte valoroase pentru producatori!

cutii doze metal span metal

Pe viitor vom dezvolta activitatea societatii noastre astfel incat sa colectam si alte tipuri de deseuri (mase plastice, hartie si carton, deseuri periculoase, etc.)

transport gratuit

Servicii transport si cantarire

Iti faci griji in privinta transportului? Este gratuit! Pentru colectare va ajutam oricand cu parcul nostru auto modern si aparatura pentru cantarire fara suprataxa.

Sprijina si tu reciclarea!

puzzle

Pentru a avea un comporta ment eco-res ponsabil trebuie ca la nivel de individ si de grup, sa ne schimbam mentalitatile si obiceiurile.Trebuie sa fim constienti ca in fiecare zi de munca sau de vacanta avem ocazia sa reducem impactul negativ asupra mediului, generat de activitatile noastre.

Gandeste-te inainte de a arunca lucrurile care nu-ti mai trebuie!

1. Nu arunca nimic la intimplare , chiar daca nu gasesti imediat un cos de gunoi tot ramane de datoria ta sa ai grija unde arunci;

2. Ajuta-ti familia sa sorteze pe categorii gunoiul produs;

3. Respecta indicatiile de pe containerele de colectare selectiva si nu amesteca materiale diferite;

4. Turteste recipientii inainte de a-i introduce in container pentru a mari cantitatea de deseuri colectate si transportate ;

5. Cumpara de preferinta produse ambalate sumar .

Atunci cand va hotarati sa reciclati materiale, luati mai intai legatura cu centrul nostru de reciclare si informati-va care sunt cerintele de transport si manipulare. Respectati regulile de reciclare!